ŠTO PRUŽA ŽIVOTNO OSIGURANJE?

Financijska sigurnost i štednja

Prednost životnog osiguranja, pored same zaštite od rizika, čini i mogućnost dugoročne štednje, kojom možemo formirati vlastita rješenja za školovanje djece, kupnju vozila ili jednostavno za željeni životni standard u mirovini. Tako će vremenom naša štednja biti dodatna sigurnost, koju i prije isteka ugovorenog roka možemo iskoristiti za realizaciju planova ili prevladavanje neplaniranih izazova.

Kome treba životno osiguranje?

Svima onima koji imaju želje i planove. Vaša obitelj, ljudi koji su Vam dragi i koji ovise o Vama, projekti koje imate i želja da se u svakom slučaju ostvare.
Sačuvati sve navedeno od neočekivanih događaja vrlo je jednostavno i može se realizirati prema Vašim potrebama, širokom paletom polica AGRAM LIFE osiguranja.

Rješenja po Vašoj mjeri!

Osiguravajuća pokrića skrojena su po Vašoj mjeri i Vašim mogućnostima.
Kao ugovaratelj, slobodno možete odabrati iznos osiguranih svota, različita pokrića od osnovnih i dopunskih rizika i imenovati korisnike bez ikakvih ograničenja vezanih uz nasljedstvo.

Na koji rok je moguće zaključiti osiguranje?

Životno osiguranje je u pravilu dugoročno osiguranje. Trajanje je moguće prilagoditi potrebama i životnim planovima, od 1 do 30 godina.