Dopunsko zdravstveno osiguranje

Datum rođenja osobe koju želite osigurati

Format: DD.MM.GGGG.

Ukoliko imate važeću policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, molim potvrdite. U tom slučaju nastavljate s osiguranjem i nemate karencu u danima. Prava iz osiguranja se mogu korisiti Odmah. Ako nemate prethodnu policu zdravstvenog osiguranja karenca je 15 dana.
B lista lijekiva - Dopunska (B) lista lijekova HZZO: 2 pakiranja po lijeku godišnje
Osiguranje od posljedice nesretnog slučaja. Odabirom ove opcije imate mogućnost izbora jednog od 3 Paketa Svote pokrića.
Molim izaberite jedan paket svote pokrića
 • za slučaj smrti - 6.636,14 €  [50.000 kn]

 • za slučaj trajne invalidnosti – 13.272,28 €  [100.000 kn]

 • dnevna naknada za boravak u bolnici – 6,64 €  [50 kn]

 • za slučaj smrti - 9.954,21 €  [75.000 kn]

 • za slučaj trajne invalidnosti – 19.908,42 €  [150.000 kn]

 • dnevna naknada za boravak u bolnici – 9,95 €  [75 kn]

 • za slučaj smrti - 13.272,28 €  [100.000 kn]

 • za slučaj trajne invalidnosti – 26.544,56 €  [200.000 kn]

 • dnevna naknada za boravak u bolnici – 13,27 €  [100 kn]

Za plaćanje odjednom odobrava se popust od 10%

Ukupna premija:

Osobni i kontakt podaci osigurane osobe

Upisuje se ako je osiguranik pravni subjekt ili obrt.

Matični broj osigurane osobe

Unesite podatke

Format: DD.MM.GGGG.

Vaša suglasnost

Za nastavak izračuna premije informirajte se o obradi osobnih podataka ovdje i označite svoju suglasnost.

AGRAM LIFE osiguranje d.d.

 1. 1
  Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

  Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

  Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

  WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

  Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

  Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 2. 2
  Izjava o privatnosti

  1. Uvod

  “Osobni podaci” su bilo kakve informacije koje se odnose na Vas osobno, poput imena, e-mail adrese i poštanske adrese. Kako biste bolje razumjeli kako nakon prikupljanja koristimo Vaše osobne podatke, molimo pročitajte slijedeću izjavu o privatnosti. Pročitajte ovu izjavu o privatnosti prije nego nam date bilo kakve osobne podatke. Ne morate davati nikakve osobne podatke prilikom pregledavanja naše internetske stranice.

  2. Kada prikupljamo podatke?

  Vaše podatke prikupljamo kada preko naše stranice radite slijedeće:

  • Registrirate se ili naručujete usluge;
  • Predajete bilo kakve druge upite putem interneta.

  3. Koje osobne podatke prikupljamo od Vas?

  Kada se prijavljujete, od Vas prikupljamo slijedeće podatke:

  • Sve osobne podatke koje predajete
  • Sve podatke koje nam dobrovoljno dajete

  4. Što mi radimo s Vašim osobnim podacima?

  Kada nam predate bilo koje od prethodno navedenih osobnih podataka, mi ih koristimo u slijedeće svrhe:

  • Za obradu Vaših narudžbi za usluge;
  • Kako bismo mogli komunicirati s Vama i slati Vam najnovije informacije o proizvodima i uslugama, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti;
  • Kako bismo odgovorili na predane upite i pružili Vam informacije o proizvodima i uslugama, osim ako ste u posebnoj izjavi odabrali da ne želite primati ovakve obavijesti;

  5. Kome prosljeđujemo Vaše osobne podatke?

  Osobne podatke prikupljene putem naše internetske stranice možemo podijeliti unutar naše grupe. Vaše podatke možemo otkriti vladinim tijelima, ako tako zahtjeva zakon, onima koji nasljeđuju naš posao i naziv te dobavljačima koje angažiramo kako bi obrađivali podatke za nas.

  6. Zaštita vaših podataka

  Prihvaćamo Vaše povjerenje i predani smo poduzimanju prihvatljivih koraka da bismo zaštitili Vaše podatke, od gubitka, pogrešne upotrebe i neovlaštenog pristupa. Upotrebljavamo fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili Vaše podatke.

  7. Kolačići (Cookies)

  Kod pregledavanja naše internetskih stranica mi pohranjujemo podatke o korisniku na tvrdi disk Vašeg računala u obliku kolačića (mala tekstualna datoteka ili jedan GIF). Kolačić nam omogućava određenu funkcionalnost, a može sadržavati informacije o Vašim korisničkim podacima, što nam omogućava da prilagodimo Vaš slijedeći posjet našim stranicama. Međutim, kolačići nam ne dozvoljavaju pristup ostatku Vašeg računala i ne koristimo ih kako bismo prikupljali osobne podatke o Vama.

  Većina Internet pretraživača omogućuje Vam da obrišete kolačić ili da primite upozorenje prije nego se kolačić pohrani na Vaš tvrdi disk. Molimo da pogledate upute Vašeg preglednika kako biste saznali više o tome kako ovo možete napraviti. Međutim, ukoliko odlučite onemogućiti kolačiće može doći do neispravnog rada naših web stranica.

  8. Analitika

  Kako bismo analizirali učinkovitost naših web stranica i ostale mogućnosti internetskog marketinga, implementiramo i druge tehnologije za analizu podataka poput Google Analitycs.

  9. Povezivanje s drugim web stranicama

  Naše web stranice sadrže hyperlink-ove za web stranice koje su vlasništvo i kojima upravlja treća strana. Ove web stranice imaju svoje izjave o privatnosti te Vam savjetujemo da ih proučite. Mi ne preuzimamo odgovornost za pravila o privatnosti treće strane. Takve web stranice koristite na vlastitu odgovornost.

  10. IP Adrese

  Naš server bilježi informacije kao što su IP adresa vaše mreže, koje stranice ste pretraživali i vrijeme trajanja vašeg posjeta. Softver za analizu se koristi kako bi se dobila izvješća koja nam pomažu da doznamo više o tome kako možemo poboljšati Vaše iskustvo na našim stranicama. Ove informacije se ne koriste kako bi se napravio Vaš osobni profil. Bilješke se redovito pročišćavaju. IP adresa je broj dodijeljen vašem računalu od strane Vašeg pružatelja Internet usluga kako bi Vam osigurao pristup internetu. IP adresa će se promijeniti svaki put kada se Vaše računalo spoji na Internet. Međutim, ukoliko imate broadband vezu, moguće je da IP adresa može sadržavati informacije koje se mogu smatrati identifikacijskim. Ovo se može dogoditi zbog činjenice da se Vaša IP adresa ne mijenja zbog korištenja određenih broadband veza i zbog toga može biti povezana s Vašim osobnim računalom. Mi možemo koristiti Vašu IP adresu kako bismo prikupili zbirne podatke o korištenju.

  11. Zaštita privatnosti djece

  Naše web stranice nisu usmjerene prema djeci niti su namijenjene djeci mlađoj od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno podatke koji omogućuju njihovu identifikaciju. Ako kroz naše web stranice otkrijemo osobne podatke djeteta, uklonit ćemo ih.

  12. Vaša prava vezana za Vaše osobne podatke

  Imate pravo tražiti kopiju osobnih podataka koje imamo o Vama i tražiti ispravak bilo kakvih grešaka. Mi ćemo se potruditi da Vam damo, ispravimo ili izbrišemo osobne podatke koje imamo o Vama u našim dokumentima. Također imate pravo prigovora na korištenje Vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku. Molimo da nas obavijestite koristeći Informacije za kontakt.

  13. Promjene Izjava o privatnosti

  Ova Izjava o privatnosti povremeno može biti ažurirana. Datumi najnovijih revizija će se pojaviti na ovoj stranici.

  14. Informacije za kontakt

  Ako imate pitanja o načinu upotrebe Vaših podataka ili o ovoj Izjavi o privatnosti, pošaljite nam e-poruku na adresu agramlife@agramlife.hr

 3. 3
  Uvjeti kupnje

  1. Uvod

  Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Internet stranice AGRAM LIFE osiguranja d.d. mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

  Prodavatelj je AGRAM LIFE osiguranje d.d., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih/debitnih kartica.

  2. Naručivanje

  Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.

  Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke.

  Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) i u cijenu nije uračunat PDV temeljem članka 11. zakona o PDV-u (oslobođeno PDV-a).

  Polica osiguranja se naručuje elektronskim oblikom.

  Polica osiguranja se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

  3. Plaćanje

  Police osiguranja plaćaju se online, jednokratno ili obročno, jednom od kreditnih/debitnih kartica: Visa, MasterCard® i Maestro® i Diners.

  4. Isporuka

  Police osiguranja šalju se elektronskom poštom. Ako osiguranik ne primi policu osiguranja, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu do najviše 5 minuta, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja na mail adresu: agramlife@agramlife.hr kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

  Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje automatski poslati pošiljku.

  5. Reklamacije

  Za sve reklamacije molimo Vas da se obratite na mail adresu agramlife@agramlife.hr

  6. Općenito

  AGRAM LIFE osiguranje d.d. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.agramlife.hr stranica. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje. Ukoliko posumnja u točnost i potpunost podataka AGRAM LIFE osiguranje d.d. može izvršiti isporuku tek nakon provjere točnosti i potpunosti unesenih podataka.

  Usluge koje Vam pruža www.agramlife.hr internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama.

  AGRAM LIFE osiguranje d.d. nije odgovoran za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

  Iako Vam AGRAM LIFE osiguranje d.d. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, AGRAM LIFE osiguranje d.d. ne može garantirati da će usluge na www.agramlife.hr odgovarati Vašim potrebama. AGRAM LIFE osiguranje d.d. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail agramlife@agramlife.hr kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

visa-secure_blu_72dpi